Het traject

Alle mensen die bij Lavibel komen werken komen eerst op een intakegesprek met een begeleider. Tijdens dit gesprek maken wij kennis met de cliënten en worden er afspraken gemaakt omtrent de dagbesteding die Lavibel aanbiedt. Deze afspraken worden vastgelegd en ondertekend. Daarna geven wij de cliënten een rondleiding in onze organisatie zodat zij een indruk krijgen van welke diensten wij aanbieden. 

Lavibel Zorgplan:

Lavibel en de cliënt stellen samen een plan op met daarin de doelen die nodig zijn om de cliënten te motiveren, uit te dagen en te vast te leggen waar hun mogelijkheden liggen. Lavibel heeft als missie de afstand tot de arbeidsmarkt te verkleinen, door het bieden van een veilige en leerzame werkomgeving. Dit met als voornaamste doel dat de cliënten participeren in de samenleving waarbij zij hun competenties kunnen versterken en meer zelfvertrouwen kweken. Bij sociale activering leert men aansluiting tot de arbeidsmarkt te krijgen door het opdoen van ritme, regelmaat, arbeidsgewenning en uiteraard het opdoen van sociale contacten.

Het Lavibel Zorgplan zorgt ervoor dat de afspraken worden nageleefd zodat alle cliënten in hun eigen werktempo kunnen functioneren en toch kunnen deelnemen aan het arbeidsproces. Zo kan Lavibel passende dagbesteding aanbieden met maatwerk. Bij Lavibel is er een vruchtbare samenwerking tussen aanbieder en cliënten erg belangrijk. Daarom is de sfeer bij Lavibel toegankelijk en relaxed.  

Contact

Hekven 2C

4824AE  Breda

Tel: 076-7857005

e-mail: info@lavibel.nl